Wolf-Garten tuingereedschap

HSE 55E en HSE 65V heggenscharen

Wie zijn buxus of haag netjes het najaar in wil laten gaan kan ze tot september het beste snoeien. De WOLF-Garten HSE 55 E en de HSE 65 V maken het snoeien ergonomisch verantwoord dankzij het diamantgeslepen mes dat 180 graden kan kantelen. Hierdoor kan de gebruiker gemakkelijker en langduriger snoeien zonder spieren en gewrichten onverantwoord te belasten.

Het snoeien van een buxus of taxus kan het beste in de maanden mei, juni en september. Hagen kunnen het beste in juli, augustus en september gesnoeid worden.

WOLF-Garten HSE 65 V – Deze elektrische heggenschaar heeft een meslengte van 65 centimeter en een tandafstand van 27mm en is geschikt voor wat grotere (buxus)hagen. De heggenschaar heeft een mechanische rem en een Quickstop van 0,2 seconden. De HSE 65 V heeft lasergesneden, diamantgesneden messen die 180 graden gekanteld kunnen worden. 

WOLF-Garten HSE 55 V – De iets kleinere HSE 55 V (55 cm) heeft een tandafstand van 22mm en kan tevens 180 graden gekanteld worden. De Quickstop van 0,2 seconden biedt extra veiligheid. De lasergesneden, diamantgeslepen messen van de HSE 55 V hebben ook een mechanische rem. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist