Wolf-garten tuincaddy

Portax 150

Revolutionair is de Portax 150, de kruiwagen opnieuw uitgevonden. Makkelijk wendbaar, kleine draaicirkel en plat in te klappen en na gebruik plat tegen de muur aan te zetten. Mooier nog is de kiepfunctie. Door de Portax op de grond te kiepen ontstaat een breed en glad blik waar alle afval in kan worden geveegd. Wie dat ooit met een traditionele kruiwagen heeft geprobeerd snapt de verbetering. Dat gaat dus niet. De Portax daarentegen, is ervoor gemaakt. Lang leve de uitvinders!

Wielen van 26 cm doorsnee met luchtbanden, stevig chassis van innovatief kunststof, grote vierkante opening aan de bovenzijde met een handig breed handvat. Met de Portax hoeft niemand te leren rijden. Deze vernieuwde kruiwagen met flexibele nylon zijwanden rolt zijn bestuurder vrolijk vooruit. Makkelijk wendbaar en voorzien van kleine draaicirkel. Moet er snoeiafval of zand worden opgeveegd, geen probleem. De voorzijde ziet er uit als een reuze blik met gladde opschuifrand. Simpel het beoogde vervoer er in schuiven en klaar.

Schoonmaken is even simpel. Door de vorm en materialen is een gerichte waterstraal voldoende. Bij droge materialen kan worden volstaan met droog uitvegen. En eenmaal klaar met het karwei heeft de Portax heel weinig ruimte nodig. Inklappen en tegen de muur zetten of er aan ophangen. Tot het volgende karwei geklaard gaat worden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist