Wolf-Garten grasmaaier

Ambition wint WDR Award

De maanden van het gazon maaien zijn weer aangebroken! Lekker op zaterdagmiddag in de tuin achter de grasmaaier op en neer lopen. Niet echt een favoriete bezigheid voor velen maar iemand zal het moeten doen! Waarom dan niet op de meest snelle en praktische manier? Het Duitse tv-station WDR testte vier gazonmaaiers en de Ambition 34E van Wolf-Garten kwam als winnaar uit de bus.

Voor de gebruikerstest stonden maar liefst vier gazonmaaiers vol spanning te wachten om hun kunsten te vertonen; De Powermax 32E van Gardena, de 32ED Basic van Brill, de Rotak 32 van Bosch en de Ambition 34E van Wolf-Garten. De elektromaaiers werden onderworpen aan een uitvoerige test en uiteindelijk werd de Ambition 34E van Wolf-Garten benoemd tot favoriet van het testpanel.

"Dankzij de compacte en solide constructie, de in hoogte verstelbare duwboom, de eenvoudige maaihoogte instelling, hoge wendbaarheid en goede maairesultaten, is de Ambition 34E de unanieme favoriet van het testpanel."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist