Liefde is...samen de bloemetjes buiten zetten

Met de WOLF-Garten bollenplanter

Spring is in the air: tijd om je tuin weer ‘voorjaarsproof’ te maken! Maak er een romantisch tuinfeestje van en zet samen de bloemetjes buiten. Groene vingers of niet, het tuingereedschap van WOLF-Garten maakt elke tuinierklus gemakkelijk. Let love grow!

WOLF-Garten levert al 85 jaar betrouwbare en kwalitatief hoogstaande handgereedschappen en machines voor elke tuinierklus. De producten van WOLF-Garten zijn bijzonder handzaam en makkelijk in gebruik. Tuinieren wordt zo echt een feestje!

Narcissen, tulpen, blauwe druifjes of sneeuwklokjes: kies eerst gezellig samen de mooiste voorjaarsbloeiers uit en plant de bollen vervolgens eenvoudig met de WOLF-Garten bollenplanter. Je klus is hiermee in een handomdraai geklaard. Zo houden jullie genoeg tijd over voor elkaar…

Zin in nog meer tuinierplezier? Kijk op www.wolf-garten.nl en volg Wolf-Garten op Facebook

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist