Hozelock sproeigereedschap

Een kleurrijk 2015

Hozelock paste al jaren trendy kleuren toe op bijvoorbeeld het assortiment handspuiten. Deze trend krijgt in 2015 een vervolg met ‘Hozelock Seasons’, een aantal bewateringsproducten in de kleuren pink, lime en purple. Het doel van de Seasons-lijn is niet alleen om de consument te verleiden met producten in leuke kleuren, maar vooral om de verkoop buiten de grenzen van het seizoen te stimuleren, bijvoorbeeld als cadeauartikel. Ook de verpakkinslijn is helemaal aangepast.

Hozelock richt zich met Seasons vooral op de kleinere tuin, stadstuin of patio en daarom wordt in eerste instantie dan ook een start gemaakt met de Pico Reel 10 meter slangbox en een multifunctioneel spuitpistool met slangstuk, beide in drie bovengenoemde kleuren.

Ook bij de serie Autoreels, de zelfoprollende slanghaspels, wordt ingezet op kleur. Afgelopen jaar is al een start gemaakt met een 40 meter model in grijze uitvoering naast het bekende Hozelock groen. Het succes van dit model heeft ertoe geleid dat er in 2015 ook een 25 meter model in een grijze uitvoering bij komt.

Sproeien in de tuin
Nieuw in 2015 is de Ultra Twist, een unieke combinatie van spuitpistool, gazonsproeier en handsfree bewateren, zonder te wisselen van sproeigereedschap. De Ultra Twist bestaat uit een handgreep met variabele waterdosering en een sproei gedeelte met zwenkbare sproeikop waardoor het apparaat met 1 ‘twist’ verandert van een traditioneel spuitpistool met 4 verschillende sproeipatronen (harde straal, broes, snelvulstand en sproeier) in een solide gazonsproeier met een sproeibereik tot wel 69 m2. Het zwenkbare sproeigedeelte kan in verschillende hoeken worden geplaatst zodat de Ultra Twist ook kan worden gebruikt om een bepaald gebied in de tuin te bewateren zonder daarbij uw handen te gebruiken.

De techniek van variabele waterdosering waarbij de watertoevoer met de trigger van het pistool kan worden gecontroleerd is ook toegepast op de nieuwe sproeilansen die in 2015 worden geïntroduceerd. Het assortiment bestaat uit een model met vaste steel van 90 cm en een model met een telescopische steel met een bereik van 98 tot 140 cm. Beide modellen zijn vervaardigd van zeer sterk maar lichtgewicht aluminium en zijn voorzien van een 180 graden zwenkbare sproeikop om zonder moeite diepe borders, hanging baskets of moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen bewateren.

Om al het water zonder moeite, gedoe of irritatie op de juiste plek in de tuin te krijgen introduceert Hozelock in 2015 een volledig nieuw assortiment tuinslang. Een van de grootste irritaties voor elke tuinbezitter is het draaien of knikken van de slang tijdens gebruik. Het nieuwe assortiment is ontwikkeld door het Franse Tricoflex, dat wereldwijd bekendstaat vanwege haar innovativiteit en verbeteringen aan tuinslangen. Met de nieuwe lijnen Select, Ultraflex, Ultramax en Super Tricoflex heeft Hozelock vanaf 2015 niet alleen een assortiment dat er goed uitziet, maar vooral een assortiment dat bestaat uit soepele, knikvrije en duurzame slangen voor iedere tuinbezitter.

Producten voor de vijver
Goede bodembedekking is de basis voor elke gezonde vijver, vandaar dat Hozelock haar assortiment in 2015 heeft uit gebreid met twee kwalitatief hoogwaardige soorten vijver substraat; Select en Excellent. Beide soorten bestaan uit zeer poreus respectievelijk vulkanisch of gebakken gesteente, bieden een uitstekende hechting voor bacteriën en zijn zowel geschikt als bodembedekking en als filtermateriaal. Ook op het gebied van vijvertechniek zijn een aantal belangrijke vernieuwingen te melden.

Zo is de Easyclear plug-and-play-serie uitgebreid met twee nieuwe modellen voor 4.500 en 7.500 liter en hebben de Ecopower Plus doorstroomfilters een metamorfose ondergaan om de prestaties van de filters sterk te verbeteren en ook het onderhoud aan de filters te vereenvoudigen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist