Gardena tuingereedschap

onkruidtrekker

De meeste tuinliefhebbers worden niet vrolijk van paardenbloemen. Zeker als de pluisjes massaal door de lucht zweven en ontkiemen op de plek waar zij landen. Met soms lange wortels zijn veel soorten onkruid moeilijk te verwijderen uit de tuin. Er is goed nieuws voor tuinbezitters en wiskundeliefhebbers! Gardena introduceert een nieuwe onkruidsteker: de worteltrekker! Het is een vriendelijke oplossing voor het onkruidprobleem zonder gebruik te maken van chemische middelen. Ook door de knieën gaan of bukken is gelukkig niet meer nodig met de nieuwe onkruidsteker.

Met wortel en tak
De onkruidsteker van Gardena werkt eenvoudig. Je plaatst de onkruidsteker boven bijvoorbeeld de paardenbloem om hem daarna in de grond te steken. Met twee speciale messen werkt hij zich makkelijk en diep de grond in. Door met de klok mee te draaien wordt het onkruid met wortel en al losgestoken en trek je vervolgens de onkruidsteker met het onkruidplantje weer omhoog. Via het handige uitwerpmechanisme belandt de paardenbloem in de groene kliko. Behalve voor paardenbloemen is het slimme hulpmiddel ook geschikt voor onkruid als fluitenkruid (Anthriscus sylvestris), ganzevoet (Chenopodium) en perzikkruid (Persicaria maculosa).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist