Gardena spiraalslangenbox

Slimme slang onder de grond

De spiraalslangenbox is de nieuwste uitbreiding van het Gardena Pipeline Systeem. Tien meter spiraalslang met tuinspuit haal je letterlijk uit de grond als je gaat sproeien. Klaar? De slimme slang berg je weer onzichtbaar ondergronds in de tuin op.

Ondergronds
De ondergrondse box is voorzien van een tien meter spiraalslang die zich zeer compact laat opbergen. Het is een tuinslang die zich 'oprolt' als een harmonica. De nieuwe spiraalslangenbox is een onderdeel van het Gardena Pipeline Systeem. Met dit ondergrondse watersysteem kun je op diverse plekken in de tuin watertappen. Dankzij de spiraalslangenbox heb je nu ook direct een tuinslang bij de hand. De complete box met inhoud bevindt zich ondergronds, alleen de deksel is te zien.

Zwenksproeier
De nieuwe Polo zwenksproeiers van Gardena zijn eveneens met een tuinslang op een waterstopcontact of gewone kraan aan te sluiten. De Gardena zwenksproeiers zijn verbeterd zodat de waterverdeling nog meer met precisie en gelijkmatig verdeeld wordt zonder plasvorming. Afhankelijk van het model kan de zwenksproeier van 120 tot 280 vierkante meter besproeien.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist