Gardena heggenschaar

Snoeien zonder knoeien

Heb je een haag in de tuin? Dan wil je ‘m vast strak in model hebben. De nieuwe elektrische heggenscharen van GARDENA zijn geknipt voor dit klusje. Welk model je kiest, hangt af van de grootte van de haag. En hoewel het snoeien snel en soepeltjes verloopt, zul je na afloop wel het snoeiafval moeten opruimen. Goed nieuws: GARDENA presenteert een handige opvangzak die je eenvoudig aan de heggenschaar kunt bevestigen.

Uitgebalanceerd
Bij het snoeien van hagen is goed gereedschap het halve werk. De drie nieuwe heggenscharen van GARDENA (ComfortCut 550/50, ComfortCut 600/55 en PowerCut 700/65) zijn licht van gewicht en optimaal uitgebalanceerd. Daardoor liggen ze comfortabel in de hand en is het prettig werken. Door de ronde vorm van de handgreep liggen de heggenscharen in elke snoeipositie goed in de  hand, zelfs bij zijwaarts snoeien. De drie nieuwe modellen verschillen van elkaar qua snoeibladlengte (50, 55 of 65 cm) en motorvermogen. Hoe langer het snoeiblad, hoe krachtiger de motor. Elke heggenschaar kan takken met een doorsnede tot 27 mm snel en zuiver snoeien; de snoeitanden, die rondom geslepen zijn, werken als een zaag. De heggenscharen zijn ook voorzien van een zogenoemde ‘tipprotector’ die de gebruiker beschermt tegen terugslag bij het snoeien dicht bij de grond en bovendien zijn de messen minder gevoelig voor beschadiging.

Opvang
Het opruimen van snoeiafval is niet het leukste tuinklusje. De nieuwe opvangzak is ideaal: zowel eenvoudig als slim. Je bevestigt ‘em voor het snoeien en je vangt daarin direct alle takjes op. Je leegt de zak in de groene kliko of op de composthoop. De opvangzak is geschikt voor links- en rechtshandig snoeien en past op alle GARDENA heggenscharen (elektrische en accu) met een bladlengte van 42 tot 65 cm.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist