Flymo tuingereedschap

Maai- en trimtopper

Een gazon is een prachtige basis voor een tuin. Het creëert ruimte, is een ideale speelplek voor kinderen en tuinplanten komen nog mooier naar voren met een fris groen tapijt. Vanaf april heeft het gazon regelmatig een maaibeurt nodig. Flymo heeft een unieke gazoncombi waarmee het hele gazon, dus ook de lastig bereikbare randen, in no-time geknipt en geschoren is.

Strepen
De krachtige elektrische grasmaaier Visimo van Flymo heeft een maaibreedte van 32 centimeter en is daardoor geschikt voor kleine en middelgrote gazons. De drie maaistanden (20, 40 en 60 mm) zijn eenvoudig handmatig in te stellen.. Dankzij het speciale 'Vision Window' zie je direct wanneer de grasopvangbak (29 liter) vol is en eenvoudig geleegd kan worden. De achterrol zorgt voor een fraai streeppatroon in het gazon.

Randjes en kantjes
Met de elektrische MiniTrim van Flymo werk je eenvoudig de kantjes en randjes van het gazon netjes en snel af zonder dat je door de knieën hoeft. Ook bij lastige randen langs muren, paden of bomen komt hij goed van pas. De grastrimmer heeft een ergonomische en comfortabele handgreep en is ook te gebruiken tegen hoog opgeschoten onkruid als brandnetels.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist