Flymo heggenschaar

EasiCut 420

Een groene haag rondom de tuin biedt op natuurlijke wijze privacy. Vanaf het voorjaar beginnen hagen weer te groeien. Als je de haag 'mooi strak' wilt houden, is het raadzaam om regelmatig te snoeien. Bijkomend voordeel is dat de haag dan goed vertakt en mooi dicht wordt. De elektrische heggenschaar EasiCut 420 van Flymo is een ideaal hulpmiddel. De haag blijft perfect in model en biedt een strak en natuurlijk aanzicht.

Handige handgreep
Met de krachtige elektrische EasiCut 420 heggenschaar van Flymo werk je gemakkelijk en veilig. De heggenschaar heeft een unieke, T-vormige handgreep waardoor zowel verticaal als horizontaal snoeien een fluitje van een cent wordt. Het gebruik van ladders wordt bovendien geminimaliseerd omdat de lichtgewicht heggenschaar door de ergonomisch ontwikkelde achterhandgreep perfect geschikt is om moeilijk bereikbare takken gemakkelijk en comfortabel te snoeien. Dankzij de transparante handbeschermingskap houd je steeds goed zicht op het snoeiwerk. De EasiCut 420 heeft een meslengte van 42 centimeter. Het per ongeluk doorsnijden van het snoer behoort gelukkig tot het verleden want de riemclip en het krulsnoer zorgen ervoor dat de verlengkabel nooit in de buurt van de knipbalk komt.

Tip: Leg voor het snoeien een oud kleed (of gordijn) onder de haag. Als je klaar bent met snoeien is het verzamelen en afvoeren van het snoeiafval eenvoudig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist