Bosch heggenscharen

Lichter en krachtiger snoeien

Vanaf nu snoeit iedere tuinier zijn heg in een handomdraai. Bosch, de specialist in tuingereedschappen, optimaliseert zijn assortiment heggenscharen met snoer. Deze vier AHS modellen maken van het snoeien van iedere heg, onafhankelijk van grootte, vorm of leeftijd een fluitje van een cent. Het toverwoord daarbij is technische optimalisatie: de AHS heggenscharen zijn nu nog kleiner en lichter, de motor is nog krachtiger en de verlengkabel is steviger dan ooit. Hierdoor gaan verhoogd snoeiplezier en meer gebruiksgemak hand in hand.Optimaal comfort

De nieuwe Bosch heggenscharen bieden de tuinier unieke voordelen. Dankzij kleinere afmetingen zijn deze maar liefst 15% minder zwaar dan hun voorgangers. Dit is een verlichting voor zowel de armspieren als de bovenste rugspieren. De nieuwe modellen zorgen ervoor dat het snoeien van de heg aanzienlijk minder belastend is. Deze verfijnde tuingereedschappen zijn namelijk zo harmonieus gebalanceerd dat het blad niet langer naar beneden kantelt en het dus vrijwel geen inspanning meer vergt om het toestel in balans te houden. Bovendien hebben de AHS heggenscharen innovatieve ergonomische handgrepen: eenmaal vastgepakt, geeft men dit snoeiapparaat niet meer snel uit handen. Het enige dat overblijft na een dagje tuinieren is een tuin om samen in te ontspannen en van te genieten.

Krachtige motor
De revolutionaire AHS heggenscharen zorgen voor een hoge snoeiefficiëntie. De geavanceerde 'High-Power'-motor laat zich niet afschrikken door een haag van formaat. De snoeikracht werd met maar liefst 30 watt versterkt, waardoor elke snoeiklus met gemak wordt geklaard. De tandopening van 16 mm maakt het de tuinier nog gemakkelijker. Dankzij deze technische optimalisatie is het mogelijk om zeer secuur kleinere en jongere takjes te knippen.

Veilig snoeien
Bosch zorgt er tevens voor dat het risico op breuk van de verlengkabel wordt geminimaliseerd. Dit door een extra beveiliging, de waardevolle 'trekontlasting' aan te brengen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist