Blijvend verlost van uw onkruid

Green Power Electric Weeder

Green Power Electric Weeder
Een revolutionaire manier om blijvend verlost te zijn van uw onkruid.

Snel, moeiteloos en doeltreffend
De Green Power genereert een zeer hoge temperatuur van 600 Celsius. Door het apparaat slechts 3 seconden boven het te behandelen onkruid te houden worden de cellen van het onkruid gebroken waardoor het onkruid zal afsterven tot het diepste punt van de wortel en dus nooit meer terugkomt. 

Veilig in gebruik
De Green Power werkt zonder gas en zonder open vlam. Het deel waar de hitte wordt geproduceerd is afgeschermd met een beschermkap waardoor er geen gevaar is voor beschadiging van omliggende gewassen die u niet hoeft te behandelen. Voor extra veiligheid is de Green Power uitgerust met een “afkoelstand”. Door na gebruik de schakelaar op deze stand te zetten koelt het apparaat zeer snel af en kan het veilig worden opgeborgen.


Milieuvriendelijk en kostenbesparend
Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen, maar slechts van hitte komen er geen schadelijk afvalstoffen vrij tijdens het gebruik van de Green Power. Met zeer lage verbruikskosten van slechts € 0,22 ct. per uur werkt de Green Power vele malen goedkoper dan branders met gaspatronen of flessen.

Voor meer informatie over Hozelock kunt u ook even kijken op: www.hozelock.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist