Accuheggenschaar van Bosch

Struikstylisten en heggenkappers

Een heg is een elegante beschutting tegen wind en luidruchtige buren. En, zoals elke tuinliefhebber weet, is een precieze en mooie knipbeurt een topprioriteit bij het onderhouden van een mooie haag. De nieuwe 18 Volt AHS 55-20 LI heggenschaar van Bosch voldoet hieraan met buitengewone snelheid en precisie. De nieuwe "Quick-Cut”-technologie zorgt voor een optimaal snijritme en het "anitblokkeersysteem" snijdt ook door dikke takken heen. Met de AHS 55-20 LI wordt tuinieren kinderspel en geniet u van een prachtig bloeiende en getrimde heg. Dankzij het ergonomisch design en de geïntegreerde "Syneon Chip" kunnen tuinliefhebbers met voldoende kracht en zonder rug- of armpijn tot het laatste uitstekende takje knippen.Trimmen in stijl met de AHS 55-20 LI heggenschaar
Heggen, struiken en bomen blijven voortdurend groeien. Om overwoekering te voorkomen, is het belangrijk ze regelmatig te trimmen. De AHS 55-20 LI van Bosch vervult deze taak met snelheid en kracht. De innovatieve "Quick-Cut"-technologie zorgt ervoor dat de heggenschaarbladen langere tijd openblijven om in één trimbeurt alles perfect te kunnen knippen. Het nieuwe model verliest geen tijd, zelfs bij dikkere takken. Het "antiblokkeersysteem" garandeert dat de bladen in dezelfde positie blijven totdat de tak is doorgeknipt en u een ononderbroken snijkracht heeft.Slim aan de binnenkant, ergonomisch aan de buitenkant
Een heggenschaar die vriendelijk is voor de rug? Dat is de lichtgewicht en goed  uitgebalanceerde AHS 55-20 LI. Het toestel blijft perfect in balans en is dankzij een tweede handgreep gemakkelijk te hanteren. Het ergonomisch design heeft het AGR-kwaliteitslabel van de Duitse Campagne voor Gezondere Ruggen gewonnen ("Aktion Gesunder Rücken e.V.).

Snoerloze vrijheid
Deze accuheggenschaar, ontworpen voor grotere heggen met een hoogte tot ongeveer twee meter, maakt deel uit van het snoerloze "Power4All"-systeem van Bosch. Dat betekent dat zijn 18 Volt Lithium-Ion-accu ook geschikt is voor ander 18 Volt tuin- en doe-het-zelf-gereedschap. Hierdoor horen storende snoeren en overbodige accu's tot het verleden. De "Syneon Chip"-technologie zorgt voor een optimale interactie tussen motor en versnelling en garandeert een maximaal uithoudingsvermogen van de accu tot de klus is geklaard.

Kijk voor meer informatie op www.bosch-garden.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist