Woodvision buitenverblijf

Douglasvision

Buiten maar toch ook binnen! Gebruik ‘m als romantische buitenkamer, gezellige kookplek of als hobbyruimte en wat zo heerlijk is, zittend onder de overkapping zal een onverwacht regenbuitje de pret niet drukken!Kennis en veelzijdigheid zie je terug in het ontwerp van de Douglasvision buitenverblijven. Dit verbonden aan de duurzaamheid van het toegepaste douglas hout, geliefd om haar warme uitstraling, maakt het tot een bijzonder buitenverblijf. (Douglas hout valt in de duurzaamheidklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten van Europa.) Ze zijn er in vele soorten en maten maar ook maatwerk is mogelijk.

U stelt uw eigen buitenverblijf samen!
Door tussen de robuuste staanders (duplo verlijmd 14x14 cm!) wanden te plaatsen kunnen zijwanden en tussenwanden worden gecreëerd. De wanden worden gemaakt van blokhutprofielen of Zweeds rabat (enkel of dubbelzijdig). Daarnaast zijn er wanden leverbaar met enkele of dubbele deur zodat eenvoudig een inpandige berging gemaakt kan worden. Ook maatwerk is mogelijk, zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw indeling en afmeting bepalen. Vraag er naar bij de Woodvision dealer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist