Terratechs constructiesystemen

Duurzaam en fraai


Design producten van TerraTechs®: duurzaam en fraai in een handomdraai.

 Privacy tuin- en terrasschermen, roestvaststalen pergola’s, vijvers en de overige technische voorzieningen voor buiten zijn custom-made en hebben vrijwel onuitputtelijke mogelijkheden. TerraTechs® adviseert, ontwerpt, ontwikkelt, fabriceert, levert en plaatst de meest uiteenlopende technische voorzieningen voor buiten. Alles wat in en op de grond moet worden verankert kunt u vinden bij TerraTechs.

Bij de aanleg van vijvers en andere constructies in tuinen en parken wordt voor de verankering vaak geïmpregneerd en tropisch hardhout, beton of metselwerk gebruikt. TerraTechs® verwerkt uitsluitend MVS©, een eigen en internationaal geöctrooieerde uitvinding. Hiermee kan op eenvoudige wijze maximale duurzaamheid worden verkregen. Het is universeel en modulair op te bouwen en kent daarom zeer veel toepassingsmogelijkheden. Het is zeer snel te plaatsen (lage arbeidskosten) en is zeer gebruiks-, arbo- en milieuvriendelijk.

Bij TerraTechs® constructiesystemen voor buiten kunt u denken aan de meest uiteenlopende tuin- en parkinrichtingen zoals vijvers, pergola’s, afscheidingen enz., maar ook aan carports, serres, tuinhuizen, zwembaden, grondkeringen en trappartijen.

De privacy tuin- en terrasschermen zijn onbeperkt in elk design en elke totaallengte te leveren. De panelen kunnen worden uitgevoerd in veiligheidsglas in de meest uiteenlopende tinten. Ook worden spiegels, kunsstoffen, en andere plaatmaterialen toegepast. Elke design is mogelijk waardoor u zich verzekerd van een exclusieve uitstraling. Ze passen uitstekend bij onze pergola’s, loofgangen, vlonders enz.. Vijvers met een strakke en / of organische vormgeving, het is om het even: ook elke vijver wordt met MVS© gebouwd en kan daardoor met elke denkbare rand worden afgewerkt.

Kijk voor meer informatie op: www.terratechs.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist