Tablazz tuinhout

Parket voor buiten

Net zoals er parket bestaat voor binnen en voor buiten, is er ook materiaal beschikbaar voor de afwerking van zowel binnen als buitenparket. Om de kopse kanten van uw terras af te werken heeft Tablazz verschillende basiselementen als randafwerking, van rechte plinten tot gebogen plinten en hoekprofielen. De onderdelen zijn speciaal ontworpen voor een perfecte randafwerking van uw Exterpark buitenparket.Ronde hoeken
De profielen zijn voorzien van afgeronde kanten en daardoor ideaal voor de randafwerking rondom zwembaden, trappen en andere vormen van niveauverschillen. Ook voor de uitwendige afwerking van uw gevelbekleding, plantenbak of meubelstuk biedt Tablazz een passende randafwerking. Het is zelfs mogelijk de randafwerking op commissie te laten maken naar de specifieke wensen van de individuele klant. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk de randafwerking aan te passen aan de ronding van een zwembad of jacuzzi.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist