QuickStart houtskoolbarbecues

Snel en veilig

Vanaf april nodigt de temperatuur ons weer uit om meer buiten te leven. Genieten, relaxen, koken... de tuin is een veelzijdige buitenkamer van het huis. Niet alleen het tuinseizoen is begonnen, maar ook het nieuwe barbecueseizoen gaat van start. Zomerfeestjes, WK of ‘gewone' avondmaaltijden... De zomer van 2010 heeft veel in petto. Snelheid, veiligheid en genieten staan echter voorop bij het barbecueën. De Belgische producent barbecook biedt met de Quickstart barbecues de oplossing.

Kwartiertje
Het aansteken van een houtskoolbarbecue vraagt vaak tijd. De QuickStart barbecues van barbecook bieden de oplossing. Na ongeveer 15 minuten is de barbecue zonder gebruik te maken van aanmaakblokjes of spiritus klaar om te grillen. De truc van de QuickStart barbecue is om enkele krantenvellen tot een soort fakkel of trechter te rollen. Stop deze in de koker van de barbecue en vul de schaal met houtskolen. Steek vervolgens de ‘fakkel' beneden aan en na een kwartiertje is de barbecue klaar om te grillen.

Getest
Behalve snel is de QuickStart ook veilig: voor je start giet je water in de voet van de barbecue. Zo staat de barbecue stabiel tijdens het grillen en worden asresten direct geblust. Bij het onverhoopt omvallen van de barbecue wordt de houtskool door het water in de voet meteen geblust. Zowel de Belgische als Franse consumentenbond testten in 2009 de QuickStart barbecues. De Belgen concludeerden "Beste uit de test" en de Fransen "Beste keuze".

Braai
Deze zomer is WK 2010 in Zuid-Afrika. Je kan van het barbecueën (‘braai' in Zuid-Afrika) ook thuis een mondiaal feestje maken. Varieer en probeer de diverse keukens eens uit. Op www.barbecook.com staan recepten voor o.a. Zuid-Afrikaanse, Franse, Turkse en Spaanse barbecuemaaltijden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist