Quick-Hedge

Kant-en-klaar heg

Nieuw huis, nieuwe buren, nieuwe buurt of gewoon een nieuwe tuin, maar wel gesteld op privacy? Een schutting is de snelle oplossing, een heg de mooiere. Wordt voor een heg gekozen dan blijkt de tuin de eerste 4 à 5 jaar toch echt streetview te hebben. Omdat iedereen recht heeft op instant genieten revolutioneert QuickHedge de natuurlijke heg.Geen jarenlang opgroeien maar meteen een kant en klare heg in hapklare brokken. Prachtig onderhouden heggen worden per meter geplaatst. Volgroeid, 2 meter hoog en blakend van gezondheid. Beuken, haagbeuken, prunus en vele andere soorten zijn leverbaar. De haagelementen zijn snel en eenvoudig te planten door de hovenier met behulp van een speciaal plantrek.

Doordat de wortels van de haag steeds bijgewerkt worden blijft de kluit klein en zijn er extra haarwortels om op een nieuwe plek snel aan te slaan. Bovendien staat de kluit van de QuickHedge in een doos, waardoor het vocht beter behouden blijft en verschillen in grond slechts langzaam doordringen. Deze milieuvriendelijke doos wordt in één maand in de grond afgebroken. Op deze manier wordt gegarandeerd dat elke heg optimaal gedijt. Na plaatsing wordt een speciaal druppelsysteem aangebracht waardoor de plant verzekerd is van voldoende voeding.

Direct beschut woongenot met prachtig groen uitzicht dus. Maar ook ecologisch verantwoord. Liever geen heg in de grond maar een afscheiding op het terras? De heggen zijn ook in grote terrasbakken leverbaar. En door de veelheid aan soorten ook heel geschikt als tussenwandje of kant-en-klare blikvanger in de tuin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist