Menu tuin accessoires

Floor Torch Ball en Glass Vase

Ronde vormen intrigeren de mensheid al sinds het ontstaan van alle dingen. Een ronde aarde, rond als symbool voor oneindigheid, het wiel en gewoonweg omdat rond de hersenen aanspreekt. Functioneel en esthetische perfectie in een vorm die meer is dan enkel een woord. Menu probeert die essentie te vangen in een tweetal even oogstrelende als functionele ontwerpen.Twee bolvormige ontwerpen die voeden van binnen uit en design ademen aan de buitenkant. Voor donkere winteravonden en late zomernachten ontwierp Cristian Bjorn voor Menu de Floor Torch Ball. Zoveel als vloer bolfakkel. Geïnspireerd op de vroegere Amerikaanse High-Way Torch Balls, waarmee reizigers attent werden gemaakt op wegwerkzaamheden, is de Torch Ball een stukje geschiedenis in een modern jasje. Een jasje dat in het donker niet opvalt, zodat het lijkt alsof er vlammen in de lucht zweven. De porseleinen bol heeft een stalen oliereservoir en een plateau aan de bovenzijde met daarop een ring zodat de bol net dat beetje karakter meekrijgt. De fibreglass lont zorgt er vervolgens voor dat de wind geen vat krijgt op vlam en bol. Met de Torch Ball op de vloer, zijn er mini-varianten voor op tafel. De bal huricane voor waxinelichtjes passen perfect in de bollen-trend.

Dol op bol maar minder op vervaarlijk dansend vuur? Dan zet de Glass Vase gewoon bloemen op het Menu. Een stijlvol vormgegeven bolvaas die doet denken aan de bolvazen van vroeger maar dan met een twist. De speciale ‘turtleneck' zorgt voor een geheel nieuw uiterlijk en is nog functioneel ook. Bloemstengels kunnen hier steun zoeken zodat zij niet over de rand gaan hangen. Een mooi, fris boeket tot gevolg. Fijn ook is dat het oude vazen bestand de prullenmand in kan. Geen kasten vol vazen want deze vaas is door de handige vormgeving en dito uiterlijk geschikt voor bijna elke bos bloemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist