maandag meubels

Vogelboomhut


Een echt vogelparadijs, deze boomhut van Maandag meubels. Een lekker huis om in te slapen, een voederplank en ruimte om een mooie pindaslinger op te hangen. Bovendien ook leuk voor mensen. Wie houdt er niet van vogels in zijn tuin, balkon of terras?

 

Met deze boomhut komen ze het hele jaar door! Het huisje is bezet in de lente. Zet 's zomers een bakje water op de voederplanken de vogels komen lekker badderen. In herfst en winter komen ze naar de voederplank, vetbol of pindaslinger die u in de boom hangt.

 

De vogelboomhut is gemaakt van cortenstaal en huisje is van Lariks hout met FCS keurmerk. Geschikt dus om jarenlang weer en wind te trotseren! De boom klikt u eenvoudig zonder gereedschap in elkaar. Laat de vogeltjes maar komen!

Kijk voor meer informatie op: www.maandagmeubels.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist