Livium terrasafscheiding

Louvreline panelen

Voor een exclusieve en subtiele afscheiding van tuin en terras introduceert Livium nu de Louvreline panelen. Deze panelen worden verticaal toegepast en kunnen naast afscheiding ook worden toegepast voor kozijnen en als architectonische zonwering. De panelen zijn 180 graden traploos verstelbaar voor optimale privacy, zicht én bescherming tegen wind. In dichte toestand vormen ze een gladde wand en zijn ze tevens verduisterend. In elke stand voegen de Louvreline panelen een geraffineerd design element toe aan huis, terras of tuin. De Louvres zijn verkrijgbaar in 200 mm breedte.Airfoil panelen met Western Red Cedar Louvres
Nieuw in het Livium programma zijn de Airfoil panelen in Western Red Cedar welke zowel horizontaal als verticaal kunnen worden toegepast. Ze bieden een perfecte bescherming tegen zon en wind. Net als de verticale Louvreline panelen worden deze voornamelijk toegepast tegen de gevel als zonwering en verduistering voor de kozijnen. In aluminium zijn de Airfoil panelen in meerdere uitvoeringen leverbaar. Naast Western Red Cedar zijn de louvres ook verkrijgbaar in de houtsoort Afrormosia.

Louvreline en Airfoil panelen zijn voorzien van een 75x50 aluminium frame rondom waarin de aandrijvingen en motor zijn weggewerkt. Er zijn dus geen aandrijfstangen, assen of motoren hinderlijk in het zicht. De panelen kunnen direct op het lichtnet worden aangesloten en kunnen met een meegeleverde afstandsbediening worden bediend.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist