Koken uit eigen tuin

lekker en gezond

In juni is het barbecueseizoen volop aan de gang. Eten uit eigen tuin is gezond en lijkt ook lekkerder te smaken dan groente uit de winkel. Of je nu een tuin, balkon of terras hebt, er is altijd wel een plekje om zelf te groenteboeren. De maand juni is een uitstekende maand om groenten, fruit en kruiden te planten zodat je een paar weken later kunt oogsten. Tijdens het barbecueseizoen maak je de lekkerste en meest smaakvolle gerechten.

Zelf groenteboeren
In elke tuin is wel een plekje om groenten en kruiden te kweken. Bij tuincentra zijn in juni volop plantjes verkrijgbaar en binnen een paar weken kun je de eerste vruchten plukken. Populaire groenten voor de eigen (moes)tuin zijn tomaten, sla, koolsoorten, courgettes en paprika's. Kruiden zijn behalve smakelijke ook mooie en makkelijke planten. Wanneer je ze dicht bij het terras of keuken zet, heb je verse kruiden binnen handbereik. Fruitboompjes worden in de Nederlandse tuinen steeds populairder. Echte toppers zijn de aardbeienplant en de druif. Bij het tuincentrum kun je je uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist