KIJKTUINEN NUNSPEET

THEMADAG VOORZOMERBORDERS EN SIERUIEN

In de bollen- en knollentuin van Kijktuinen Nunspeet wordt op donderdag 30 mei voorlichting gegeven over de voorzomerborders en de Alliums (sieruien) en natuurlijk ook over andere zomerbloeiende bollen.

Deze maand zullen de meesten prachtig in bloei staan. Er staan 15 tot 20 soorten in allerlei kleuren en hoogtes. Verder zijn nu de voorzomerborders schitterend om te zien. Bij de border in de seizoentuin gesierd met een drietal loden vijvertjes, kunt u op een teakhouten bankje volop genieten.

Tijdens de themadag wordt u ontvangen in het paviljoen voor een inleiding over het thema en over de Kijktuinen. Bij voldoende deelname zijn er om 10.30 en 14 uur rondleidingen.

Verder wordt o.a. aandacht besteedt aan thema’s als combinaties, nabloeibevording en hoe ziet het er de rest van het jaar uit.

Uiteraard kunt u daarna zelf de rest van de Kijktuinen bekijken.

Vanaf dit jaar beschikt Kijktuinen Nunspeet ook over een aparte ruimte waar zo’n 1000 soorten (bijzondere) vaste planten, bollen/knollen, heesters e.d. worden aangeboden.

Het grootste deel van het sortiment is gemaakt en opgekweekt uit planten die te zien zijn in de Kijktuinen Nunspeet. “Handmade” dus.

Deze “kwekerij” kan ook apart bezocht worden en is niet meer gekoppeld aan entree van de tuinen.

De tuinen en de kwekerij zijn gelegen aan de Kienschulpenweg 26 te Nunspeet en zijn geopend op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist