Hillhout overkappingen

alle gebruiksdoeleinden in de tuin

Hillhout introduceert deze zomer een nieuwe lijn overkappingen die met modulaire wandelementen aangepast kunnen worden aan de individuele wensen van iedere tuinliefhebber. Veel Hillhout dealers hebben enthousiast gereageerd op deze noviteit, omdat het voorziet in de behoefte van de consument, die meer van het buitenleven wil genieten én in de groeiende vraag naar extra opbergruimte.

Het vakantiegevoel van een tweede huis, het hele jaar door de gezelligheid van lange avonden in de gezonde buitenlucht, heerlijk ontspannen, loungen of koken in de eigen tuin! Of je eigen fitnesscenter of atelier! Carport aan de ene kant en aan de andere zijde een buitenkeuken? Alles kan en alles kan worden gecombineerd met de nieuwe overkappingen van Hillhout.

Na de Living Modulair Excellent 400 introduceert Hillhout drie Excellente Overkappingen met modulaire Wandelementen Excellent, waarmee elke tuinliefhebber meer uit zijn of haar tuin kan halen. Één van deze drie is standaard uitgevoerd met een Design Tuinhuis wat zorgt voor extra praktische opbergruimte.
De Wandelementen en de wanden van het tuinhuis zijn, net als vele andere succesvolle Hillhout producten, voorzien van het unieke designprofiel. Rob Verlinden van Tuinruimers blijft er enthousiast over.

De basis wordt gevormd door een overkapping met een buitenmaat van 390 cm, 502 cm of 724 cm breed. Door tussen de staanders wandelementen te plaatsen kunnen zijwanden en tussenwanden worden gecreëerd. De wanden zijn er in 3 varianten. Volledig van hout, met bovenlicht of met een groot raam, beiden voorzien van onbreekbaar 3 mm acrylaat.

Uitzicht, zonlicht, wind, netto beschikbare ruimte voor zitten, opbergen, parkeren ...met alles kan rekening worden gehouden. De toepassingsmogelijkheden zijn legio en naar keuze van de wensen en creativiteit van de consument zelf.

Ook deze nieuwe overkappingen zijn natuurlijk gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout en KOMO verduurzaamd met 10 jaar Hillhout garantie tegen houtrot.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist