Hillhout outdoor cabins

Verkleedfeest in eigentijds paleisje!

Welk kind droomt er nou niet van om voor één dag prinsesje, koning of tovenaar te zijn? Heerlijk in je eigen belevingswereld allemaal spannende avonturen beleven, samen met je vriendjes en vriendinnetjes. En wil je graag iemand anders zijn...? Geen enkel probleem. Binnen enkel minuten ben je in plaats van tovenaar een echte ridder geworden, alles mag. Het enige dat u als ouder hoeft te doen is de juiste voorwaarden hiervoor scheppen: verkleedkleren, wat leuke spulletjes en dat eigen "paleisje" organiseren. Hillhout helpt u daar graag bij met haar "Hoekmodel Outdoor Cabin", multifunctioneel in gebruik. Overdag een prachtige kinderspeelplek en 's avonds uw eigen loungeruimte om met een wijntje nog even na te genieten van de dag.

U kunt de cabin helemaal in de hoek van uw tuin plaatsen en zo optimaal gebruik maken van de ruimte. De ramen in de zijwanden zijn gemaakt van onbreekbaar acrylaatplaat, dus kindveilig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist