Hillhout erfafscheidingen

Tuinwand Excellent

Het jongste tuinnieuws is dat de tuineigenaar niet meer alleen de leiding heeft. En daarmee wordt niet gedoeld op schietend onkruid waartegen geen wieden bestand lijkt.
Ditmaal zit de leiding in de vaste, onderhoudsarme onderdelen van de tuin, en wel in de muur. Letterlijk. Want nieuw is de dubbelwandige tuinwand die oogt als een binnenwand en ruimte biedt aan leidingen. Gas, water en elektra kunnen onzichtbaar en gebruiksklaar in de wand worden aangebracht.

Bijna iedereen gebruikt inmiddels de tuin als buitenkamer. Bij een beetje mooi weer wordt buiten gekookt, geluierd, gewerkt en zelfs tv gekeken. Met de nieuwe tuinwand van Hillhout, Tuinwand Excellent, wordt dat gevoel versterkt en worden de mogelijkheden verruimd. De wand oogt modern, is dubbelwandig, en aan beide zijden gelijk; uitgevoerd met een mooi horizontaal profiel. Ideaal dus als scheiding met de buren of als vrijstaande wand in eigen tuin.

Totale dikte van de wand is 10 cm, de wand wordt per meter opgebouwd. De kant-en-klaar elementen worden bevestigd aan geïntegreerde vierkantpalen aan de uiteinden. Dat maakt dat na montage de palen geheel onzichtbaar zijn en hierdoor een echte strakke wand ontstaat. Eenmaal klaar wordt de wand afgewerkt met speciale afdekbalken (200 cm lang) wat een mooie passende omlijsting geeft. Buitenkeuken op gas en compleet met waterleiding of beeldscherm aan de wand met stopcontact, alle leidingen kunnen in deze tuinwand worden weggewerkt.

Hillhout geeft 10 jaar garantie op al haar verduurzaamde producten en gebruikt alleen streng geselecteerd hout uit gebieden waar een verantwoord bosbeleid wordt gevoerd. Het onbehandelde hout wordt onder hoge druk verduurzaamd en beschermd tegen de specifieke eisen van het Nederlandse klimaat.
Gegevens Tuinwand Excellent: 10 cm dik, ca 2 m hoog, elementen van 1 m breed, tweezijdig hetzelfde afgewerkt met watervast verlijmde geprofileerde platen 15 mm dik, PEFC gecertificeerd, RVS afgemonteerd, KOMO verduurzaamd, 10 jaar garantie tegen houtrot. De wand wordt ongeverfd opgeleverd en kan naar keus worden geverfd of gebeitst.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist