Greenwall Erfafscheiding

Altijd groen


De Greenwall© is een exclusieve, direct groene erfafscheiding. Deze is op het moment van leveren al volledig beplant met Hedera en door de massieve constructie windkerend en geluiddempend. De Greenwall© is daardoor bijzonder geschikt om geluidsoverlast tegen te gaan en de natuurlijke uitstraling geeft een extra dimensie aan uw tuin. Bovendien is de Greenwall© meestal in één dag te plaatsen.

De Greenwall© is al grotendeels groen op het moment dat het wordt geplaatst. Het heeft daardoor een natuurlijke uitstraling, die rustiek oogt en voor een geleidelijke overgang van de tuin naar de omgeving zorg draagt. De Greenwall©-elementen zijn volledig gevuld met een potgrondsubstraat. Geluid kan zich daardoor niet door de Greenwall© heen verplaatsen. Dat maakt de Greenwall© bij uitstek geschikt als geluidsscherm tussen terrassen, tegen een drukke doorgaande weg of daar waar privacy gewenst is. Door de massieve en trapeziumvormige constructie is de Greenwall© ongevoelig voor wind. Een element weegt ca. 400kg. De Greenwall© leent zich daardoor uitstekend voor windkering in de tuin, maar ook in de kustgebieden, op open vlaktes, of voor beschutting van planten, dieren, zaaibedden en boomgaarden. De Greenwall© kan razendsnel worden geplaatst zonder graafwerk, fundering of palen. De Greenwall© is een bouwkundige constructie, bedoeld als erfscheiding. Als de hoogte niet meer bedraagt dan 180 cm, is een bouwvergunning in de meeste gemeentes niet nodig. Per gemeente kan echter van die regel worden afgeweken. Het is verstandig om daar vooraf inlichtingen over in te winnen.

Natuurlijk milieuvriendelijk
Overheden krijgen steeds meer eisen als het gaat om het milieu, het uitzicht en landschappelijke waarde. Ook de natuur is steeds nadrukkelijker aandachtspunt voor gemeentes, provincies en weg- en waterbeheerders. De Greenwall© past daar goed in als een milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijk groene afscheiding. De Greenwall© is verkrijgbaar bij een selectieve groep hoveniers verspreid over heel Nederland.

 

Kijk voor meer informatie op: www.greenwall.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist