Graham en Brown

Kunst voor buiten


Naast de vele nieuwe behangcollecties, introduceert Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, in het voorjaar van 2008 onder de naam Garden Gallery, een kunstcollectie voor buiten.

 

Het leven verplaatst zich steeds meer van binnen naar buiten en de tuin is uitgegroeid tot het verlengstuk van het huis. Ook hier hecht men steeds meer waarde aan sfeer en gezelligheid en is men op zoek naar middelen om een persoonlijke touch aan de inrichting te geven.

 

De Garden Gallery collectie bestaat uit weersbestendige canvas doeken met een digitale print.   Voorzien van roestvrij stalen ringen voor bevestiging.

De collectie is opgedeeld in drie trendrichtingen: Exotic Garden, Country Garden en  Fun Garden. De belangrijkste sfeertrends op het gebied van tuindecoratie zijn in deze  collectie terug te vinden. Iedere trend heeft zijn eigen kenmerkende afbeeldingen die een sfeervol accent en extra dimensie zullen geven aan tuin, veranda, binnenplaats of balkon.

Afhankelijk van de gekozen visual zijn de afmetingen 200 x 100, 100 x 100 of 80 x 100 cm. Al het montagemateriaal wordt meegeleverd, en samen met de montage-instructie is de bevestiging kinderspel.

De Garden Gallery is te koop bij tuincentra en DHZ-zaken. De verkoopadviesprijs is vanaf € 24,95.


Kijk voor meer informatie op: www.grahambrown.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist