Finse Kota’s

Een heel ander soort tuinhuis

Beleef de Scandinavische manier van leven in de Finse Kota, voor jarenlang genieten in eigen tuin. De Finse Kota is ideaal voor een gezellig en heerlijk diner met familie en vrienden. U bent voor een barbecue niet meer afhankelijk van het weer inclusief temperatuur buiten, maar u zit lekker knus binnen. Ook kunt u een gezellige muziekavond in de grillkota organiseren of lekker warm met een glas wijn en een goed boek bij het haardvuur zitten.

Camping & Bed and Breadfast: De Finse Kota’s van Ticra zijn uitermate geschikt als verhuur accommodatie. Zo bieden ze verschillende aangepaste modellen om in te overnachten, van eenvoudige trekkershut tot luxe kota's die uitgerust kunnen worden met eigen keuken, toilet en badkamer.

De kota is ook geschikt voor vele andere doeleinden zoals: relaxruimte, kantoor, tuinhuis, logeerkamer, atelier, etc.

Assortiment Finse Kota's:
Grillkota spar
Grill pavilljoen spar
Sauna kota spar
WArt Grillkota Artic Pine WArt
Grillpaviljoen Artic PineWArt
Sauna kota Artic Pine

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist