Evergreen

Complete season gazonmest


Een fris groen gazonnetje is een rijk bezit. Het is een heerlijke plek om te genieten, maar een gezond gazon vraagt wel een beetje onderhoud. In 2008 wordt gazonverzorging een stuk eenvoudiger door een nieuwe gazonmest waarmee je in één keer klaar bent voor maar liefst zes maanden lang. Dat betekent dus minder werk  en meer genieten!

 

Een gezond gazon groeit stevig en moet regelmatig gevoed en gemaaid worden. Bovendien zorgt goede voeding ervoor dat de structuur van het gras steviger wordt waardoor concurrenten als mos en onkruid geen kans hebben. 

 

Evergreen introduceert dit voorjaar de unieke ‘Complete Season’ gazonmest. Een gazonmeststof die voeding geeft voor maar liefst 6 maanden lang. Dus in het voorjaar één keer bemesten en daarna lekker lang genieten van een stralend groen gazon!

 Evergreen ‘Complete Season’ gazonmest bestaat uit gecontroleerd vrijkomende meststoffen waardoor er geen kans is op verbranding van het gras. Doordat de meststoffen gedurende zes maanden gelijkmatig vrijkomen krijg je geen enorme groeipiek, waardoor je het gazon vaker zou moeten maaien. Daarnaast is de meststof geurloos, stofvrij en veilig voor mens en dier 


Kijk voor meer informatie op: www.asef.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist