Evergreen gazonverzorging

Duo pack


Een fris groen gazonnetje is een rijk bezit. Het is een heerlijke plek om te genieten, maar een gezond gazon vraagt wel een beetje voeding. Want gras heeft extra voeding nodig omdat het vaak wordt gemaaid. Wie slim is, voorkomt gazonproblemen als onkruid en mos. Het is helemaal niet moeilijk, maar je moet het wel even doen!

In één keer klaar

Een gazon dat voldoende voeding krijgt is gezonder en beter bestand tegen ziektes, mos en onkruid. Grasspecialist Evergreen heeft de unieke ‘Complete Season’ gazonvoeding ontwikkeld. Deze gazonmest geeft voeding voor maar liefst zes maanden lang en bestaat uit gecontroleerd vrijkomende meststoffen. Doordat de meststoffen gelijkmatig vrijkomen, krijg je geen enorme groeipieken waardoor je het gazon vaker zou moeten maaien en is er geen kans op verbranding van het gras. Daarnaast is de meststof geurloos, stofvrij en veilig voor mens en dier. Strooi deze complete gazonvoeding in april, bijvoorkeur vlak voor een regenbui. Zo wordt de voeding nog sneller opgenomen door het gazon.

Weg mos en onkruid!

Sommige gazons zijn extra vatbaar voor de ‘schoonheidsfoutjes’ als mos en onkruid. Met name op plekken met ‘voedingsarme’ grond. Om het gazon weer snel te herstellen heeft Evergreen een handig duopack met anti-mos en anti-onkruid. ‘Anti-mos’ zorgt er voor dat mos afsterft en het gras gevoed wordt zodat de plekken waar mos stond spoedig weer dichtgroeien. ‘Anti-onkruid’ vernietigt onkruid (als paardenbloemen) dat vanaf april in het gazon kan verschijnen. Deze onkruidbestrijder geeft het gazon bovendien extra voeding zodat het gazon weer lekker ‘dicht’ groeit en hergroei van onkruid wordt tegengegaan.

Gazontip: Gebruik een strooiwagen voor gelijkmatige verdeling van de meststoffen over het gazon.

Kijk voor meer informatie op: www.asef.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist