Efloria

praktische én prachtige klimplantenrekken

Eindelijk is het moment aangebroken om Efloria te introduceren, aan u, de lezer van deze website. Want ik zocht lang naar een klimplantenrek in boogvorm om tussen ons fietsenschuurtje en huis te plaatsen. Ik doorzocht tuincentra en bracht uren door op internet, maar tevergeefs. Nergens vond ik iets dat er op leek. Mijn man en ik besloten om het idee samen uit te werken. Daarbij ging het ons niet alleen om de kwaliteit, maar ook om de vorm. Het klimplantenrek moest er ook sierlijk uitzien zonder begroeid te zijn. Een basismodel stond snel op papier - en opeens bleek er nog zoveel méér mogelijk. Zo is Efloria ontstaan. En vanaf deze week zijn de klimplantenrekken in vele vormen en maten verkrijgbaar op http://www.efloria.nl.Iedereen kan ze neerzetten
Een Efloria is niet alleen weggelegd voor fanatieke tuinierders. Iedereen moet er een kunnen neerzetten. De via internet geleverde doe-het-zelf pakketten zijn eenvoudig te monteren en te bevestigen tegen een muur, paal of schutting. Ze zijn voorzien van een duidelijke stap-voor-stap handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. En: Efloria producten worden vervaardigd uit degelijk roestwerend materiaal.

Een volledig Nederlands product
Niet alleen het idee komt uit een Drentse pen; de gehele productie vindt binnen de landsgrenzen plaats. Het is van A tot Z een Nederlands product.En de mogelijkheden zijn eindeloos
Efloria's worden in eerste instantie puur via internet op http://www.efloria.nl verkocht. In onze overzichtelijke webwinkel zijn nu al vijftien verschillende modellen verkrijgbaar. En daar houdt het niet mee op. Bezoek de Inspiratie-pagina voor de talloze opties. Bovendien staan we open voor alle suggesties.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist