Ecostyle

Nederland in de ban van mierenplaag

Nederland zucht onder een ware mierenplaag. Door het warme weer worden mieren extra actief. Waar in veel supermarkten en drogisterijen geen mierenbestrijdingsmiddelen meer te krijgen zijn, bieden tuincentra uitkomst met natuurlijke producten tegen mierenoverlast.Eerder dit jaar presenteerde familiebedrijf ECOstyle uit Appelscha dé natuurlijke oplossing voor het veilig bestrijden van mierenplagen; het Loxiran mierenbuffet. Geen halve maatregelen, maar 100% effectief.

Het mierenbuffet bestrijdt de plaag bij de bron, namelijk het nest. De werksters nemen de stof mee naar binnen waardoor het probleem van binnenuit bestreden wordt. Het product blijft weken werkzaam waardoor, ook bij grote nesten, de mieren geheel verdwijnen.

Loxiran buffetdozen zijn navulbaar, transparant en volledig veilig voor kind en (huis)dier.

De nieuwe lijn bevat naast het mierenbuffet een mierenlokdoos en een mierenspray. Het volledige Loxiran assortiment is volop verkrijgbaar bij uw tuincentrum, BoerenBond- of Welkoopwinkel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist