CetaBever Beits Plus

Weer of geen weer…

De momenten dat het in Nederland niet aan één stuk door regent zijn redelijk zeldzaam. En dan komen de buitenklussen nogal eens in het gedrang. Een goed voorbeeld daarvan is het onderhouden van je tuinhout. Beitsmerk CetaBever brengt daarom Beits Plus op de markt. Met dit product hoef je op het moment dat er gebeitst dient te worden de weersvoorspelling niet meer in de gaten te houden.

Unieke voordelen
Beits Plus is een watergedragen beits op basis van de unieke R³™ technologie (Rapid Rain Resistance). Deze technologie beschermt het schilderwerk tegen vocht en regen één uur na aanbrengen. Dit betekent dat de beits verder kan drogen, onafhankelijk van de weersomstandigheden. Bijkomend voordeel is dat de beits ook direct op vochtig hout kan worden aangebracht. Zo hoef je na de regenbui niet te wachten tot het hout opgedroogd is. Samenvattend biedt Beits Plus meer vrijheid aan de buitenklusser voor en na de beitsklus.

Toepassing en kleur
CetaBever Beits Plus is geschikt voor toepassing op tuinmeubilair, schuttingen, pergola's, schuren, vlonders, steigers en ander tuinhout. Het is verkrijgbaar in vele gangbare kleuren, zowel dekkende als transparante kleuren.

Achtergrond
CetaBever is een merk van AkzoNobel. Het merk bestaat sinds 1920 en voert vanaf dat moment onder andere beitsproducten voor zowel binnen als buiten. Anno 2011 staat CetaBever voor 'alles wat hout nodig heeft'. Onderhoudsproducten voor houtwerk binnenshuis, aan het huis en in de tuin. Het assortiment is breed en biedt voor alle houtverzorgingsklussen de juiste producten.
Voor meer informatie over CetaBever, bezoek eens de vernieuwde site van CetaBever.

Kijk voor meer informatie op www.cetabever.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist