Brievenbus van Hardbrass

Stoer!

Vanaf dit moment is er bij Hardbrass een compleet nieuwe brievenbus verkrijgbaar. Brievenbus Stoer!

Stoer! is een Nederlands product. Zowel het ontwerp als de productie is Nederlands. De brievenbus wordt geleverd in de uitvoeringen roestvaststaal, zwart, antraciet en groen.

Daarnaast is er ook een model vervaardigd uit Cortenstaal. Dit bijzondere materiaal heeft als eigenschap dat het direct begint te roesten. Hierdoor werkt het op een natuurlijke wijze samen met je tuin en huis.

De brievenbus wordt geleverd met een Eurolocks slot met twee (ook na te bestellen) sleutels. Daarnaast is de uitnameklep op 60 graden vergrendeld. De klep valt niet door en de post kan makkelijk worden gepakt.

Voor de winterperiode is separaat een vuurwerkbeveiliger te verkrijgen. Wanneer de klep is afgesloten kunnen brieven nog wel worden ontvangen!

BESTEL EEN STOER! BRIEVENBUS EN ONTVANG EEN GRATIS VUURWERKBEVEILIGER 
Bezoekers van WonenWonen.nl kunnen de brievenbus extra voordelig in huis halen.
Bij een bestelling via deze link ontvang je een gratis vuurwerkbeveiliger t.w.v. € 12,50.

De gekleurde versie van Stoer! begint al op € 199,- inclusief BTW.
De RVS en Cortenstaal versie heeft een prijs van € 249,- inclusief BTW

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist