Betafence tuinpanelen

Zenturo

Betafence lanceert met Zenturo een uniek tuinpaneel. Een professionele, ‘all in one' en universele oplossing voor talloze hedendaagse afrasterings- en decoratieve tuintoepassingen. De talrijke configuraties maken van Zenturo een uniek afrasteringselement.Multitoepasbaar

Zenturo wordt gebruikt als alleenstaand paneel, als pixel-of privacy-afrastering, als raster voor klimplanten en als decoratieve schanskorf. Zenturo kan voorzien worden van inklikbare ‘pixels' waarmee op creatieve manier patronen op de afrastering aangebracht kunnen worden. Voor het creëren van privacy-oplossingen kan het paneel volledig of gedeeltelijk worden opgevuld met pixels, plastic of geperforeerde strips. Ook hier zijn de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde afrastering eindeloos.

Als raster voor klimplanten is Zenturo een stevige oplossing die als op zichzelf staand paneel geplaatst of tegen de muur bevestigd kan worden. Mits er gebruik wordt gemaakt van aangepaste paal­diameters en fundering is Zenturo ook geschikt als schanskorf, opvulbaar met diverse materialen.

Stevige kwaliteit
Zowel alleenstaand als in een afrasteringsconfiguratie is het vlakke paneel erg aantrekkelijk, mede dankzij de combinatie van verschillende maasgroottes (100 x 100, 100 x 50 en 50 x 50 mm) en de dubbele en alternerende horizontale draden. Het paneel heeft gelaste, verzinkte ronde draden, een adhesielaag en polyestercoating. De paneelbreedte bedraagt 2005 mm en er zijn 6 hoogtes verkrijgbaar (655, 955, 1255, 1555, 1705 en 2005 mm).

Zenturo is beschikbaar in de standaardkleuren groen (RAL 6005) en metallic antraciet (BF 7016M), maar is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere kleuren. Het paneel kan aangesloten worden op de bestaande Bekafor-poorten. Voor plaatsing van het onderhoudsvrije paneel zijn geen speciale tools nodig; de combinatie met Bekafor Classic- of Bekafor Click-palen met voorgemonteerde toebehoren zorgt voor een vlotte installatie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist