Betafence hekwerken

VERNIEUWEND ANTRACIETGRIJS


Esthetisch, discreet, duurzaam en snel te plaatsen. Het zijn dé overtuigende troeven van de Pantanet-afrastering bij Betafence. Een stijlvol totaalsysteem, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en bijhorende Betafence-palen. Pantanet Family, de uitvoering ideaal voor toepassing in de hedendaagse tuin, wordt voortaan ook aangeboden in elegant antracietgrijs.

Designkleur voor extra cachet

De Pantanet-afrasteringen uitgevoerd in donkergroen zijn bij vele tuinliefhebbers al lang gekend. Ze vormen dan ook een mooi verlengstuk van het natuurlijke groen in menige tuin.

Kleur is inderdaad een essentieel element bij de integratie van afrasteringen in de omgeving en dus ontwikkelde Betafence Pantanet Family ook in stijlvol antracietgrijs. De keuze voor die kleur kwam niet zomaar uit het niets; een Betafence-bevraging van de consument in een aantal winkelpunten gaf een duidelijk resultaat. 59% van de ondervraagden uitte zijn voorkeur voor antracietgrijs voor de creatie van een stijlvolle omheining met blijvende waarde.

De gloednieuwe antracietgrijze variant van Pantanet Family vormt één mooi geheel met de bebouwing opgetrokken in moderne bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld beton en blauwsteen. De kleurintegratie is compleet met palen en gelast gaas in dezelfde kleur. In functie van de realisatie van één mooi afrasteringsgeheel zijn ook de bijhorende tuinpoorten beschikbaar in antracietgrijs. Wie kiest voor antracietgrijs, kiest voor hedendaagse klasse en een onderscheidende designtoets.

Innovatie geschoeid op 50 jaar kwaliteit

De basis voor het concept achter Pantanet Family werd 50 jaar geleden reeds gelegd. Toen werd immers voor het eerst gewerkt met gelast gaas. De patentaanvraag voor het product Pantanet Family zelf dateert uit 1967. Sedert de ontwikkeling evolueerde de kwaliteit van Pantanet Family gestaag, met in een tweede fase de introductie van het verzinkingsprocédé en nog daarna het plastificeren.

De duurzame kwaliteit blijft vandaag een troef. Het gaas is verzinkt, gepuntlast en nadien geplastificeerd. De horizontale draden vertonen een krimp bij elke maas en ook een tweede zelfkantdraad boven- en onderaan zorgt voor extra versterking. De gelaste palen zijn langs binnen en buiten verzinkt, gepassiveerd, geplastificeerd en afgedicht met een dop. Pantanet Family is verkrijgbaar in verschillende rolhoogtes met bijhorende Betafence-palen. Het systeem is met een minimum aan toebehoren en inspanning vlot zelf te plaatsen. Een discrete, eigentijdse afrastering is het resultaat!


Kijk voor meer informatie op: www.betafence.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist