Betafence afrasteringen

Veilig en elegant

De tuin is uitgegroeid tot een essentieel deel van onze leefwereld. Als natuurlijk verlengstuk van onze woning is het de plaats waar ontspanning, rust en plezier voor het hele gezin centraal staan. En dus is het logisch dat deze omgeving veilig wordt afgebakend. Betafence heeft tal van oplossingen die veiligheid koppelen aan eigentijdse elegantie.

Totaaloplossing mét installatiehandleiding!
Er is een Betafence-afrastering voor iedere stijl en smaak. Of u nu gaat voor panelen of rollen, u kiest voor een esthetische kwaliteitsafrastering die altijd vlot te plaatsen is. De totaalsystemen met bijhorende palen en toebehoren die Betafence biedt, garanderen een vlotte plaatsing op verschillende ondergronden en terreinen. Gebruiksvriendelijke poorten maken het geheel compleet. In de brochure "Tuin en Thuis" staat een overzicht van verschillende afrasteringen, hun toepassingen en handige tips bij het zelf plaatsen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist