Berg toys trampolines

Jumping Styles


Dit voorjaar wordt er een tuinnoviteit gelanceerd door BERG Toys, winnaar van de titel Speelgoed van het Jaar 2008… Jumping Styles: de eerste trampoline die wél bij de uitstraling van de tuin past. De trampoline hoeft geen afbreuk meer te doen op het ontwerp van de tuin. Jumping Styles heeft juist een rustige afdekrand met eigentijdse bloemenprints en een duurzaam zwart frame.

Kleurendesigns

Wie van een mooie tuin houdt, kan voortaan een gat in de lucht springen. De nieuwe Jumping Styles zijn er in drie kleurendesigns met strakke lelieprint. Het grafisch motief van de afdekrand wordt op het springdoek herhaald, zodat ‘t springplaatje helemaal compleet is. In Funky Green, Beautiful Black of Sparkling Silver.

Stijlvol voor de tuin

Jumping Styles zijn opvallend onopvallend door het matzwarte onderstel en het zwarte safety net (optioneel). Ook in die zin houdt de Jumping Styles trampoline optimaal rekening met de totale uitstraling van de tuin. De gepatenteerde afdekrand is voorzien van een extra dikke beschermlaag voor veilig speelplezier…

Jumps voor de kinderen

Trampolinespringen staat voor speelplezier en is goed voor de conditie en het evenwicht van ieder kind. Pure, eindeloze fun die bijdraagt aan de ontwikkeling. BERG Toys heeft naast de nieuwe Jumping Styles nog veel meer verschillende trampolines.

Kijk voor meer informatie op: www.bergtoys.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist