Bear County tuinhuizen

SPACE plus© & easy ENTRY©

Waarom zouden we met minder genoegen nemen als we meer kunnen krijgen? Een antwoord dat de volledige aandacht verdient van een ieder die in 2010 een tuinhuis wil kopen. Het antwoord ligt bij tuinhuis expert Bear County, die in 2010 tuinhuizen uitbreidt met vele extra's, zoals SPACE plus© en easy ENTRY©. SPACE plus© staat voor extra ruimte in uw tuinhuis. Zonder dat het tuinhuis meer ruimte in beslag neemt, is er met SPACE plus© meer ruimte voor wonen, werken of opbergen in de lengte, breedte en hoogte van het tuinhuis. De gepatenteerde hoekconstructie zorgt voor een nieuw uiterlijk èn voor optimale ruimtebenutting in de tuin. Easy ENTRY© garandeert een eenvoudige en ruime toegang. Geen hinderlijke drempel meer, maar een extra lage metalen drempel en een extra hoge deur.

SPACE plus©
Een tuinhuis als opbergruimte of als woonruimte. Aan ruimte is altijd gebrek. Zeker in Nederland, het land met de kleinste achtertuintjes van Europa, moeten we de ruimte in de tuin goed benutten. Geen nood, want Bear County helpt elke vierkante meter in de tuin optimaal te gebruiken. Bijna alle tuinhuizen zijn voorzien van de unieke SPACE plus© oplossing.

De SPACE plus© tuinhuizen van Bear County zijn voorzien van de ruimte winnende gepatenteerde hoekconstructie. Dat betekent dat de "oren", ofwel de oversteek van profielen, van een traditioneel tuinhuis zijn benut voor extra binnenruimte in het tuinhuis. De binnenruimte neemt met ongeveer 15% toe, terwijl het tuinhuis dezelfde ruimte in beslag neemt. Voor de liefhebber houdt Bear County ook nog "traditionele" tuinhuizen in zijn collectie.

Voordelen SPACE plus©
• Meer ruimte aan de binnenzijde van het tuinhuis, terwijl de buitenafmeting gelijk blijft
• De beschikbare ruimte in de tuin wordt optimaal benut
• Modern design met een robuust uiterlijk
• Tweevoudig patent op de hoekconstructie
• Zeer eenvoudig op te bouwen
• Ruime wand- en nokhoogte
• Kwalitatief sterke constructie
• Netjes afgewerkte geïntegreerde windverankering voor extra stevigheid
• Wind- en waterdichte constructie

easy ENTRY©
De tijd dat we zware voorwerpen tillen of kantelen en omstandig in het tuinhuis moeten manoeuvreren laten we gelukkig achter ons. Bear County heeft de oplossing, de comfortabele entree, voorzien van easy ENTRY©. De hoge drempel is vervangen door een lage metalen drempel en de deuropening is hoger gemaakt. Wel zo gemakkelijk als u met zware voorwerpen als fiets, motor, grasmaaier, rollator, buggy, kinderwagen of skelter naar binnen wilt gaan. Alles "rijdt" als vanzelf naar binnen.

Voordelen easy ENTRY©:
• Extra hoge deuropening
• Extra lage drempel
• De lage metalen drempel is bestand tegen zware voorwerpen

Bear County: designed by nature
Bear County is sinds 2008 het kwaliteitsmerk van Universo Consumer Products, de consumentendivisie van Kuhn Holding. Bear County staat garant voor een heel scala aan kwalitatief hoogwaardige houten tuinproducten. Een zorgvuldige selectie van het hout en de fabricage vormen de basis, aangevuld met oog voor uitstraling, gebruiksgemak en duurzaamheid. Vakmanschap, service en garantie zorgen voor de finishing touch. Bear County is dè ideale basis voor het betere buitenleven. Het Bear County assortiment is zeer uitgebreid: van tuinhuizen, tuinmeubelen, terrasoverkappingen, speeltoestellen, dierenverblijven, terrasdelen, tuinafschermingen tot tuinaccessoires. Bovendien verleent Bear County extra service, zoals thuislevering en opbouwservice.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist