Bear County tuinhuis

flexibele luifel

Van voor naar achter, van links naar rechts! Met de introductie van het Bear County tuinhuis ‘Trendy 7110' bepaal je zelf waar de luifel komt. Bear County geeft hiermee je eigen wensen ten aanzien van je tuininrichting alle ruimte. Aan welke kant is extra schaduw gewenst? Waar is beschutting voor een leuke oppottafel het prettigst? Hoe houd ik fietsen of kruiwagen uit het vizier? Bepaal zelf hoe je het wilt hebben! De Trendy 7110 van Bear County heeft een trendy design en is een lust voor het oog.



Ramen met melk acrylglas en dak met EPDM folie
Onder de luifel van de Trendy 7110 kun je heel wat spullen kwijt. Ook in het tuinhuis vind je een zee aan ruimte voor tuinmeubelen, (tuin)gereedschap of kinderspeelgoed. Door de ramen met melk acrylglas zijn spullen van buitenaf niet zichtbaar, maar valt het zonlicht mooi in het tuinhuis. Het dak is absoluut waterdicht door toepassing van EPDM dakbedekking. De regengoot is geïntegreerd in het dak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist