Bayer Garden onkruidbestrijding

Clear-up

Meer dan 85 procent van de Nederlandse tuinliefhebbers ergert zich in meer of mindere mate aan onkruid in de tuin. En men gebruikt heel wat verschillende methoden in een poging om hiervan af te komen. Met Clear-up van Bayer Garden is er eigenlijk nog maar één manier nodig. Binnen twee weken is er een resultaat dat een groot deel van het groeiseizoen standhoudt. Zo blijft er heel wat tijd over om extra van de tuin te genieten.

Geen enkele tuinbezitter in Nederland blijft verstoken van onkruid in de tuin, zo geeft een onderzoek van FlyCatcher onder ruim 500 mensen aan. Slechts 2 procent ergert zich er niet aan, 12 procent nauwelijks, 34 procent enigszins en meer dan helft (heel) erg. De manier van bestrijden blijkt in het algemeen erg arbeidsintensief. In het onderzoek zeiden de ondervraagden vooral het onkruid uit te trekken, te schoffelen of de ongewenste plantjes met een scherp voorwerp uit te steken. Nog geen dertig procent gebruikt (ook) een onkruidbestrijdingsmiddel. Clear-up van Bayer Garden kan de tuinier dus heel wat werk uit handen nemen.

Precisiewerk
Doordat Clear-up er in meerdere vormen is, kan het onkruidbestrijdingsmiddel altijd op de juiste manier worden gebruikt. Zo zijn grotere oppervlakten aan onkruid - bijvoorbeeld tussen grind - makkelijk en snel te behandelen met het geconcentreerde Clear-up 360 N, dat verdund met water via een drukspuit gericht op het onkruid kan worden aangebracht. Voor iets meer gedetailleerd werken is er de kant-en-klare spray. Wanneer er de kans is om sierplanten te raken, zorgt Clear-up Foam voor precisiewerk. Deze vorm kan namelijk zichtbaar nauwkeurig als schuim op het onkruid worden aangebracht, wat ook handig is voor onkruidbestrijding in het gazon. Zodra het onkruid duidelijk begint af te sterven kan het uitgetrokken worden. Mocht er dan nog een stukje wortel achterblijven in de grond, dan is dat in dit geval niet erg, want dat sterft vanzelf verder af. Zonder Clear-up te gebruiken groeien al die achtergebleven wortelstukjes weer snel uit tot een volledige onkruidplant
In alle gevallen is de werking van Clear-up hetzelfde: het onkruid wordt met wortel en al gedood. Afhankelijk van de weersomstandigheden is binnen 1 à 2 weken te zien dat het onkruid afsterft. Clear-up heeft overigens in de grond geen nawerking. Een week na de behandeling van het onkruid kunnen met een gerust hart sier- of moesplanten worden geplant.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist