Bayer garden gewasbescherming

Admire n


Bijna driekwart van de Nederlanders met een tuin gelooft niet dat planten last kunnen hebben van ‘stress’, laat staan dat hiertegen een middel bestaat. Dat blijkt uit een representatieve peiling door Bayer Garden onder 523 consumenten. Toch is weten­schappelijk aangetoond dat planten hieronder wel degelijk gebukt kunnen gaan, en dan vooral als gevolg een gebrek aan voeding en vocht, maar ook doordat dat ze geteisterd worden door luizen en witte vlieg. Bayer Garden heeft deze wetenschap gebruikt in Admire® N: een middel dat planten niet alleen verlost van luizen en witte vlieg, maar ze meteen ook een ‘oppepper’ geeft.

Wanneer planten worden belaagd door luizen en witte vlieg, krijgen ze voort­durend prikken. De insecten steken namelijk door het blad heen om het vocht van de planten te kunnen opzuigen. De planten worden daardoor steeds zwakker, waardoor ze minder energie heb­ben om te groeien en bloeien. Dit wordt beschouwd als een plantaardige vorm van stress, door de mens duidelijk te zien doordat de planten niet meer uitbundig bloeien en enigszins dor uitziende, soms opgekrulde bladen hebben. Ook na behandeling met een gewoon bestrijdingsmiddel herstellen de planten met stress zich vaak niet (volledig). Admire N van Bayer Garden kan dan behulpzaam zijn.

Weerstand

Admire N heeft een dubbele werking. Enerzijds bevat het stoffen die de planten van de luizen en witte vlieg verlossen. Aan de andere kant zitten er stoffen in die het groeiproces van planten en bomen bevorderen, zodat ze sterker worden, beter groeien en mooier bloeien. Admire N verlost planten van de doorgemaakte stress en geeft ze als het ware weerstand, waardoor ze ook weer beter bestand zijn tegen een onverhoopt volgende aanval van ongedierte.

 

Voor een optimale werking van Admire N kan het middel via een gieter worden aangegoten bij de plant die zich in potten of bakken bevinden. Via de wortels wordt de vloeistof opgenomen, waarna deze zich van binnenuit door de hele plant verspreidt en langdurig (dus ook preventief) werkt. Staan planten in een border, dan verdient het aanbeveling om het middel gericht via een plantenspuit aan te brengen. Admire N bevordert het herstel en de groei van cellen, zowel in de stelen, de bladeren als de bloem­knoppen.

Kijk voor meer informatie op: www.bayergarden.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist