Bayer Garden emeltenbestrijding

Gazon insect


Bij gele of bruine plekken in het gazon denkt de helft van de Nederlanders dat de grond verstikt is geraakt en de graswortels te weinig zuurstof hebben. Dat blijkt uit een representatief onder­zoek door Bayer Garden onder ruim 500 Nederlanders waarbij een foto van een slecht uitziend, dor stuk gras getoond werd. Dat er ook larven in de grond kunnen zitten, komt bij slechts 6 procent in de gedachten op. Toch speelt ongedierte veel vaker een rol dan menigeen vermoedt; het is zelfs de meest voorkomende oorzaak van dorre plekken in het gras. Met Gazon-Insect bestrijdt Bayer Garden emelten, de larven van de langpootmug, die het gras in kleine cirkels kaalvreten. Met slechts één behandeling per jaar wordt een heel zomerseizoen ellende een­voudig voorkomen.

 

Eén behandeling per jaar

De oorzaak van een gazon met dorre plekken laat zich snel raden wanneer in de tuin veel langpootmuggen voorkomen. Met Gazon-Insect van Bayer Garden is daarvoor slechts één behandeling per jaar nodig. De beste vorm van behandeling is uiteraard preventief: door op het juiste moment in het jaar het gazon te begieten met Gazon-Insect, krijgen de emelten al bij voorbaat geen enkele kans meer.

Gazon-Insect voldoet aan de uiterst strenge Europese toelatingseisen en is voor huisdieren niet schadelijk, al wordt aangeraden om knaagdieren gedurende vier weken niet van het gazon te laten eten. Kinderen kunnen er gewoon op spelen, en de verdere verzorging van het gazon – zoals maaien, sproeien en bemesten – hoeft niet te worden onderbroken. Alle ver­de­re informatie staat in een zeer duidelijke folder die bij Gazon-Insect wordt meege­leverd.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist