Bayer Garden aanslagverwijderaar

Dimanin


Voor het verwijderen van groene aanslag in de tuin is Dimanin Blauw van Bayer Garden, ook al verkrijgbaar onder de nieuwe naam Dimanin Ultra, het beste middel. Dat blijkt uit een test van de Consumentenbond, waarvan de complete resultaten zijn na te lezen in de Consumentengids van april 2009.  


Dimanin Blauw behaalde zowel voor reinigend vermogen als voor het totale testoordeel met afstand de meeste punten in vergelijking met negen andere producten. Bij gebruik op betontegels is Dimanin het enige product waarbij de tegels nog maandenlang schoon blijven.

Dimanin verwijdert niet alleen groene aanslag (wieren of algen), maar voorkomt ook dat de aanslag weer snel terugkeert. Hoewel de Consumentenbond het gebruik van de aanslagverwijderaar redelijk arbeidsintensief noemt, voegt de organisatie daar in één adem aan toe dat de tuinliefhebber daarvoor beslist loon naar werken krijgt: ‘Dimanin Blauw blijkt het beste schoon te maken van allemaal.’

Langdurig schoon

Behalve Dimanin zijn nog zeven andere producten plus twee huismiddeltjes (soda en groene zeep) getest. Geen van de negen andere producten slaagde erin om tegels langdurig goed schoon te krijgen. Alleen op houten vlonders waren er enkele producten die het resultaat van Dimanin benaderden. Maar ook daarvoor gold dat de met Dimanin behandelde vlonders er het langst mooi bleven uitzien. De langdurige werking wordt door de Consumentenbond dan ook geprezen. Op de houten vlonders krijgt Dimanin - samen met twee andere producten - na twaalf weken nog steeds een goed testoordeel, terwijl op de tegels alleen Dimanin na drie maanden nog een goed effect geeft.

Aan al deze resultaten hangt in vergelijking tot de andere producten geen duur prijskaartje: slechts € 0,05 per vierkante meter te reinigen oppervlak. Soda en groene zeep zijn uiteraard het goedkoopst, maar van alle andere producten is er maar één dat een cent goedkoper is; de overige producten zijn dus niet alleen minder goed, maar ook nog eens (veel) duurder.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist