Axi speelhuisjes

Home sweet home

Klimmen, glijden, spelen en ontdekken... AXI speelhuisjes staan voor eindeloos en veilig buitenspeelplezier. Deze robuuste huisjes in kinderformaat hebben een prachtig en vrolijk design. Ze zijn er in tal van uitvoeringen met echte ramen en deuren, luikjes, veranda's, zandbakken en/of glijbanen.

Highlights collectie 2009
AXI speelhuisjes brengen de fantasie van ieder kind tot leven. Highlights uit de collectie 2009 zijn Alice en Robin. Alice is het kleintje van de twee. Dit huisje staat direct op de grond en heeft speelse scheve ramen en deuren. Het is een snoepje voor in de tuin: de heks van Hans en Grietje zou er jaloers op zijn! Robin is de grotere variant. Met een echte veranda, een mooi scheef hek voor de deur, een glijbaan, trap en een levensecht schoorsteentje is dit de Villa Kakelbont onder de speelhuisjes!

Bouwen in een handomdraai!
AXI speelhuisjes staan in een handomdraai. Ze bestaan uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen. De deuren, ramen en waterdichte dakbedekking zijn al gemonteerd en het schilderwerk is gedaan. Het opbouwen van de huisjes bestaat daardoor slechts uit het bevestigen van de panelen en onderdelen zoals de glijbaan en trap.

Mooi, veilig en duurzaam
AXI speelhuisjes zijn mooi, robuust, veilig en sterk. Ze zijn getest en goedgekeurd conform de
TüV-normering (de belangrijkste norm voor speelveiligheid). Door het stevige frame en de constructie kunnen ze tegen een stootje. Het cederhout waarvan de huisjes gemaakt zijn, heeft een natuurlijke afweer tegen schimmels, houtrot en ongedierte. Alle huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag kind- en milieuvriendelijke watergedragen beits.

Duurzaamheid gaat bij AXI verder dan wilde kinderspelletjes en weersomstandigheden. Voor de huisjes wordt Aziatisch cederhout gebruikt dat afkomstig is uit verantwoord beheerde plantages. Voor iedere gekapte boom wordt een nieuwe aangeplant. Daardoor is milieu- en mensvriendelijk speelplezier gewaarborgd.
Nu en later.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist