Asef Naturen biologische plantenvoeding

Tuin als attractiepark voor vlinders

Een tuin met bloemen is een feest voor mensen en... vlinders. Vlinders fladderen elegant van bloem naar bloem en betoveren ons met hun prachtig gekleurde vleugels. Met bepaalde tuinplanten geeft u ze een extra warm welkom. Met name wanneer deze ‘vlinderplanten' optimaal in bloei staan. Voor een rijke bloei zijn water en voeding echter essentieel. De nieuwe biologische plantenvoeding van Asef Naturen geeft ook ‘vlinderplanten' de kracht om optimaal te bloeien. Zo wordt de tuin een attractiepark voor vlinders!Vlinderplanten

Tijdens de bloei trekken bloemen en planten vlinders aan die zich te goed doen aan de nectar in de bloemen. Er zijn diverse tuinplanten waar vlinders extra dol op zijn. De vlinderstruik (Buddleja) is de bekendste en de populairste. De plant heeft prachtige bloemtrossen in verschillende kleuren waaronder wit, roze, dieppaars, purperrood, lila of blauw. Naast de vlinderstruik zijn vlinders ook gek op lavendel, rode zonnehoed (Echinacea), Heliotroop, hemelsleutel (Sedum) en ijzerhard (Verbena bonariensis).

Natuurlijke voeding
Voor tuinplanten is gezond eten en drinken zeer belangrijk. Als een plant geen water krijgt, verdroogt hij en bij gebrek aan voeding bloeit een plant veel minder uitbundig. Geef tuinplanten (als de vlinderstruik) daarom in een droge periode water met plantenvoeding. Nieuw is de natuurlijke plantenvoeding van Asef Naturen. De voeding is 100% biologisch en houdt planten gezond en zorgt voor optimale bloei... Hoe meer bloemen hoe meer vlinders in de tuin!

Herken de vlinder
Samen met de Vlinderstichting heeft Asef Naturen een unieke actie opgezet. Tot en met september 2010 krijgt iedereen die plantenvoeding van Asef Naturen koopt een Vlinderherkenningskaart. Deze kaart bevat een overzicht van alle vlinders die in Nederland voorkomen. Op de website van Asef Naturen (www.naturen.nl) vind je meer informatie over deze vrolijke vlinderactie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist