Allux postzuilen

Grundform

Hardbrass breidt het assortiment postzuilen uit met de Grundform van het merk Allux. De zuil is ontworpen door Bent Ulrik Jensen & Michael Stabell. Door het moderne en strakke uiterlijk is de ruime Grundform een visitekaartje voor de oprit.

Ritjes naar het postkantoor zijn verleden tijd met deze postzuil. De brievenbus heeft een extra grote inworp, waardoor de postbode er pakketen tot 240x160x200 mm in kwijt kan. Nadat het pakket in de zuil gestopt is, kan het niet meer bereikt worden via de postinworp. De Grundform bewaart de post en online aankopen veilig en droog.

De pakketzuil is gemaakt van gegalvaniseerd staal. De Grundform is beschikbaar in het zwart met een RVS of met een gekleurd middenpaneel. Bij het laatstgenoemde model worden vijf gekleurde decorplaten geleverd, waarmee het uiterlijk van de zuil makkelijk en snel veranderd kan worden. Daarmee krijgt de brievenbus binnen een handomdraai de gewenste look!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist