2 Lif outdoor photo prints

Liggen in hooiberg is ‘hot’

Binnen wordt buiten, buiten wordt binnen. Veel woorden voor iets wat zo simpel kan zijn. Blyco komt met een collectie die zich zowel binnen als buiten topfit voelt. Tafelkleden, kussens, tassen en nog veel meer. Van Saint Tropez tot aan de boerenschuur; 2010 staat in het teken van een uitbundig kleurenpalet.
Populairder dan ooit is ons eigen boeren- en buitenleven. Typisch Hollands scoort. Maar tegelijk verdwijnen de grenzen en knipogen we naar vreemde culturen en glamour uit vervlogen tijden. In de jongste collectie buitentextiel van Blyco komen beide factoren terug. Er wordt geknipoogd naar de glamour van de filmindustrie uit de jaren '60 met de collectie Floral Shadow St. Tropez. Kleurgebruik is overwegend zoet en bloemig. Maar de strakke dessins en felle tintjes tussendoor geven pit aan de nostalgische gedachte aan vroeger filmsterren.

Ronduit goed voor een schaterlach daarentegen is de typisch Holland collectie onder de naam Photo Prints Outdoor. Hooi, gras, madeliefjes, aardbeien en stenen lijken net echt. Wie beter kijkt ziet dat het een print is. Slapen op kussens met hooi- of grasprint, zitten op een picknick plaid vol aardbeien of het dragen van een lichtgewicht tas vol stenen.

Afgewerkt met een speciale coating en vervaardigd uit speciaal ontwikkelde buitenmaterialen is het buitentextiel gemaakt op het weerstaan van regen, wind en zon. En zelfs de hooi- en stenenkussens zitten zacht en comfortabel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist