EeStairs trappen

omzetstijging door uitnodigende designtrap

EeStairs ziet de vraag naar designtrappen in retailomgevingen sterk groeien. Nadat er in de afgelopen jaren veel shopmetamorfoses zijn uitgesteld, lijkt er in 2011 sprake van een kentering. Hierbij kiezen steeds meer retailers voor een opvallende trap in hun pand. In het tweede kwartaal neemt het vertrouwen van ondernemers in de economie toe en voorzien zij een omzetstijging.Dat blijkt uit het deze week gepubliceerde COEN-onderzoek van onder andere MKB Nederland. De omzetverwachting van het bedrijfsleven is sinds eind 2008 niet zo positief geweest. In Nederland hebben de horeca- en detailhandelsector eveneens positieve omzetverwachtingen.

Verleiding
Cornelis van Vlastuin, Creative Director van EeStairs, vermoedt dat dit komt door de aantrekkende economie en de toenemende kwaliteitseis van consumenten. Daarnaast zorgen een goede uitstraling en een logische route voor een verhoogde aankoopdrang bij klanten. Cornelis van Vlastuin: "Een groot gedeelte van het succes van een winkel of horecaomgeving wordt bepaald door het creatieve samenspel van de interieurelementen. Wij ontwerpen en produceren exclusieve designtrappen op maat. Dit betekent dat we graag met retailers meedenken over een designtrap als kroon op het interieur. Daarnaast verleidt een uitdagende trap klanten om te zien welke producten op de etage te vinden zijn."

Designtrap
Ook bij de nieuwe inrichting van Villa Optica, een opticien uit Apeldoorn, is de uitstraling van de winkel een belangrijke succesfactor. Willemijn Stam, eigenaar van de winkel: "Onze klanten reageren erg positief op ons splinternieuwe interieur. Dit vertaalt zich ook naar het feit dat we sinds de verbouwing een grotere groep mensen in onze zaak mogen verwelkomen. Behalve dat ons winkeloppervlak is vergroot dankzij de open verbinding met de eerste etage, zorgt de nieuwe inrichting dus ook voor meer omzet. De designtrap van EeStairs neemt een centrale plaats in en nodigt de mensen uit om onze complete showroom te bekijken."

TransParancy
De trap is een ontwerp van EeStairs en is toegepast als zwevende trap met een balustrade uit de TransParancy-reeks en staat garant voor een echte designbeleving. Bij dit model zijn de treden van massief eikenhout en wordt de balusterloze balustrade gevormd uit vier glazen panelen. De panelen zijn zeer onopvallend gemonteerd aan de traptreden die door de balustrade lijken te lopen. De trap, in combinatie met de wand, geven Villa Optica een bijzonder warme uitstraling.

Kijk voor meer informatie op www.eestairs.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist